Company Logo

Chat

""Informare" "

”Un om informat este un om puternic” J.D.Rockefeller.

 

Vei fi cu adevărat mai puternic și ți se va părea mult mai simplă rezolvarea conflictului care te preocupă, după ce ne vom întâlni prima dată. 

Legea, te obligă să te informezi la un mediator, despre procedura și efectele medierii, înainte de a purcede spre sălile pașilor pierduți, din judecătorii, ori tribunale.

Sancțiunea legală pentru refuzul de a te informa, este respingerea cererii de chemare în judecată ca inadmisibilă. Sigur nu vrei să riști asta, știut fiind că o singură dată poți chema pe cineva în judecată, pentru aceeași pricină.

La intâlnirea dedicată informării, vom discuta despre preocupările tale și vom încerca să conturăm rezolvările posibile pe seama medierii .

Dacă vei alege ”pacea înțeleaptă”, vom merge mai departe și vom invita la o discuție informală și pe cel cu care te-ai certat, să afle și el despre procedura și efectele procesului de mediere.

Altfel, eu îți voi da ”un certificat”, prin care vei putea dovedi instanței de judecată că ai parcurs etapa obligatorie a ”informării” despre mediere, ca alternativă de soluționare a conflictului tău.

Dacă însă decidem să încercăm rezolvarea pe calea medierii, vom încheia un contract de premediere, pe seama căruia eu voi face toate demersurile legale, pentru ca cel cu care te afli în dispută să accepte participarea la procesul de mediere.

Dacă și partea adversă acceptă să încerce soluționarea conflictului printr-un proces de mediere, vom încheia un contract de mediere.

ȘEDINȚA DE INFORMARE ȘI CERTIFICATUL NU COSTĂ NIMIC .

Vino dar, să bem o cafea și să ne sfătuim înainte de a ajunge la judecată, pentru că eu știu cel mai bine ce ai acum nevoie.

Cafeaua, sfaturile și toată dragostea mea, sunt din partea casei....

школы английского языка
mega-shoes.com.ua/
женский алкоголизм лечение
www.optom-obuv.com.ua/
www.showroom-kiev.com.ua/
kompozit.ua
profvest.com/
新成トラスト www.shinseitorasuto.web.fc2.com
wakare-pro.com/
обучение английскому языку

.

Parteneri


Consiliul de Mediere


APMR


Cine este online

Avem 17 vizitatori și niciun membru online