roit

Termeni şi Condiţii de Utilizare

TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI http://mediator-expert.ro/

Informatii legale

  Biroul de mediator  Nuţu  Anghelina este o forma de exercitare a profesiei constituita conform legislatiei romane si reglementarilor Cosiliului de Mediere.

Accesul si utilizarea http://mediator-expert.ro/

  Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

  Accesarea prezentului website de catre dumneavoastra echivaleaza cu acordul dumneavoastra expres si neechivoc privind continutul, termenii si conditiile de utilizare a website-ului http://mediator-expert.ro/  denumit in continuare Site.

Scopul Site-ului http://mediator-expert.ro/  

  Prezentul Site  are doar scop informativ  si informatiile de pe acesta nu constituie asistenta juridica si/sau consultanta juridica si/sau informare legala si nu substituie serviciile oferite de avocat/mediator atunci cand presteaza serviciile avocatiale/de mediere solicitate de dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de o opinie juridică privind o speta anume, va rugam sa ne contactati. Birou de Mediator nu poate fi tinut responsabil pentru nicio pierdere sau prejudiciu rezultat din faptul ca dumneavoastra v-ati bazat pe informatiile de pe Site.

Politica de protectie a datelor

Biroul de mediator  Nuţu  Anghelina se obliga sa va protejeze datele si sa va respecte intimitatea. Datele personale furnizate pe acest site sunt confidentiale si vor fi utilizate strict in scopurile mentionate.

  Informatiile cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, numarul de telefon, adresa de e-mail, sexul, varsta, orice informaţie necesara pentru accesarea si beneficierea de serviciile Biroului de mediator  Nuţu  Anghelina, cat si orice alta informatie furnizata de dumneavoastra, care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date. Politica Cosiliului  de Mediere pentru prelucrarea datelor personale poate fi accesata direct pe site-ul Consiliului de Mediere accesand acest link.

  Politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, site-urilor pe care apar link-uri catre site-ul nostru sau care fac publicitate sau apar in orice al scop pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe parti isi desfasoara politica de confidentialitate proprie de care nu suntem raspunzatori.

  Datele si informatiile furnizate de dumneavoastra pe acest site pot fi folosite si pastrate de Biroul de mediator  Nuţu  Anghelina si sunt prelucrate in scopul oferirii serviciilor juridice solicitate de dumneavoastra si pentru a raspunde mesajelor transmise de dumneavoastra prin website, prin pagina „Contact”.

  Informatiile inregistrate prin acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Biroul de mediator  Nuţu  Anghelina si sunt confidentiale.

Mesaje electronice nesolicitate

  Publicarea adreselor electronice pe acest Site se face strict in scopul comunicarii profesionale si nu este un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Drepturi de autor

  Drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin Biroului de mediator  Nuţu  Anghelina. Copierea, transmiterea sau distribuirea continutului este interzisa in lipsa acordului scris al Biroului de mediator  Nuţu  Anghelina.

Modificarea si inchiderea website-ului http://mediator-expert.ro/ 

  Orice modificari facute continutului site-ului si/sau termenilor si conditiilor de utilizare a acestui website vor fi publicate pe site, iar continuarea utilizarii website-ului nostru dupa orice modificare se considera un acord expres si neechivoc din partea dumneavoastra pentru aceste modificări. Continutul Site-ului si/sau termenii si condiţiile de utilizare se pot modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare prealabila.

  Prezentul Site se poate inchide oricand, fara vreo notificare prealabila si fara a fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui prin inchiderea prezentului website

Legislatia aplicabila

  Aceste informatii si orice fel de aspecte privind acest site se supun rigorilor legislatiei romane.

Contactaţi-ne

Harta Contact

Birou de Mediator Nuțu Anghelina ©2021 . All Rights Reserved.

Search